keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jatkoa tarinalle. Osa 2.


Jatkoa siis tarinalle. Osa 2. Täs on vähän sellasta veitsipuuhastelua, mut kukaan ei kuole, älkää pelätkö lukea ;DD

Sascha loikkasi ikkunasta sisään. Kaede katsoi häntä kummastuneena.
"Mikäs sut tänne lennätti?" Tämä kysyi virnistellen. Sascha hymyili, mutta vaihtoi sekunnin sadasosassa naamansa jälleen vakavaksi.
"Jaa, ihan ku et tietäis." Sascha sanoi ilkeällä äänensävyllä.
"En oikeastaan?" Kaede jatkoi.
"Sä pilasit mun bileet." Sascha ivasi, ja kääntyi kädet puuskassa poispäin Kaedesta.
"Kuinka niin?" Kaede sanoi kummissaan.
"No ne sai huonoa mainetta. Jumaliste, etkö sä ymmärrä, että jos joku kaatuu MUN talon edessä, se tietää huonoa mainetta MULLE! Se ei kuule käyn. Siks mä tulin tänne, satuttaa sua. Sä ansaitset sen." Sascha sanoi ja kääntyi Kaedea päin kaivellen taskuaan. Hän nosti sieltä veitsen.
Kaede ei kyennyt huutamaan, vaan hän ampaisi sänkynsä alle. Kun Sascha yritti tyntää veistä sängyn alle, Kaede keksi suunnitelman. Se iski kuin taivaalta.
Tyttö loikkasi sängyn alta kuin ketterä orava, ja hyppäsi sängyn päältä ulos talosta.
Hän paiskasi oven kiinni, ja yritti työntää sitä, vastasuuntaan, ettei Sascha terävine veitsineen pääsisi satuttamaan häntä. Samassa Kaede näki kapeiden käsien hivuttautuvan ovelle, työntämään ovea samaan suuntaan kuin hän. Ne eivät olleet Saschan kädet. Ne olivatkin Sawakan kädet!
"Sä tulit!" Kaede kiljaisi, ja halasi Sawakaa. Tämä tyttö ei otettaan kuitenkaan ovesta irrottanut, ettei Sascha pääsisi ulos, mutta nojasi kuitenkin lempeästi Kaeden olkapäitä vasten.
"Nyt on kiire. Sascha yritti tulla munkin luokse!" Sawaka huusi, ja nosti jalkansa pitämään ovea paremmin kiinni. "Juokse meille. Nähdään siellä 10 minuutin päästä." Sawaka varmisti.
"Mutta... entä sinä?" Kaede mumisi epävarmasti.
"Unohda mut. Tää riehurääpäle sun talossa täytyy hoidella pois." Sawaka sanoi napakasti, ja Kaede nyökkäsi vastaukseksi. Kaede lähti juoksemaan lumisella pihalla kohti Sawakan taloa. Hän kuuli enää vaimeana vihellyksenä Saschan 'Päästäkää mut pois, hullut ämmät!' kiljunnat.
Mutta koska Kaede luotti Sawakaan, hän teki mitä Sawaka pyysi.

Jatkoa taas luvassa jossain vaiheessa... :) + Anteeks kirjotusvirheet, tein tän kiireellä ja korjailen myöhemmin! c;
by: Salla

1 kommentti:

Kommentit piristäisivät päivääni. ;)